Cold Hawaii Kystlivredderklub er en ung klub som havde sin spæde start den 4.  April 2015, hvor den stiftende generalforsamling blev afholdt.

Klubben er hjemmehørende i Thy, og afholder sine primære aktiviteter i Vorupør og Klitmøller. Især Landingspladsen I Nørre Vorupør,  stranden og havbadet giver forrygende muligheder for at dyrke og træne kystlivredning og surf. Dog er klubben aktiv på hele kysten af Thy både ved Vesterhavet og fjorden.

Formålet med klubben er:

 1. Foreningens formål er at fremme interessen for aktivitet og motion i det kystnære område i Thy. Discipliner indenfor kystlivredning, svømning, vandsport, førstehjælp og andre beslægtede aktiviteter er blandt klubbens idrætsgrene.
 2.  Gennem sommerferieaktiviteter og arrangementer i løbet af året at styrke kammeratskab, klubånd og udbredelse af kystlivredningen som en helseforebyggende og livreddende idrætsgren og interesse.
 3. Skabe tilknytning og værdsættelse af lokalområdet ved at give bedre muligheder for at benytte de særlige naturressourcer i form af strand og hav.
 4. Etablere samarbejde på tværs af foreninger, organisationer og lignende med samme eller relaterede mål. Samarbejde som kan vise Thy udadtil samt bringe nyt til Thy.
 5. Bidrage og støtte op om badesikkerhed og badekultur på kysten af Thy og skabe positiv værdi i lokalområdet.

Cold Hawaii Kystlivredder klub har til formål at skabe rammer for at lære om livredning og førstehjælp samt at dyrke det igennem aktivitet og træning. Klubben er er en frivillig forening drevet af frivillige kræfter.

Principperne som skal drive Cold Hawaii Kystlivredderklub fremad er:

 1. Sjove aktiviteter, træning og konkurrence
 2. Bemestringsglæde og udfordring
 3. Sundhed og motion
 4. Uddannelse og læring
 5. Sammenhold og Samarbejde
 6. Lokal forankring og inddragelse
 7. Sikkerhed

2015: Allerede i sommeren 2015 var der gang i aktiviteterne hvor klubben med støtte fra DGI-Nordjylland og en række lokale sponsorer fik afholdt en uges Ocean Rescue Camp i Nørre Vorupør og Klitmøller med 33 friske børn.

2016: Over vinteren 2015/2016 blev der afholdt indendørstræning i Snedsted hallen, og i sommeren 2016 var der igen Ocean Rescue Camp. Denne gang var det over to uger (29 og 30) med en uge i Nørre Vorupør som blev tæt fulgt af DR’s børneprogram SommerSummarum og en uge i Klitmøller. Denne sommer var der 72 friske børn som blev til “junior livreddere”. Derudover blev der arrangeret livreddertræning både i Nørre Vorupør og Klitmøller flere gange i løbet af sommeren.

2017: Klubben har fået en kæmpe opbakning på baggrund af de to første år og har nu 76 medlemmer ved indgangen til 2017. Dette år skal klubben bevise sit værd og står nu alene med afvikling af Ocean Rescue Camp denne kommende sommer. Sæsonen er ved at blive planlagt og udover Ocean Rescue Camp vil der forhåbentlig blive tid til livredderprøver, førstehjælpskurser og gode dage på stranden i vandet.